Google+ Followers

FOLLOW LAH YUP MMBR2 YG FOLLOW AQ NI...

Tuesday, October 19, 2010

kelakar....

BAB 1
Mamak dapat anak

Suatu hari sedang Ali minum teh di gerai Mamak yang biasa dikunjunginya,
tiba-tiba Mamak gerai tersebut bersorak gembira
dan terus datang kepadanya

Ali: Apa yang suka sangat Mamak ni?
Mamak: Saya bini juga surat India mari.
Ali: Apa dia cakap? Tentu good news....
Mamak: Dalam dia punya surat ada cakap sudah beranak. New baby!Ayo.... saya banyak suka hati la. Saya belanja awak free minum jugak!
Ali:Tahniah! Mamak. Ini kena balik India cepat ni?
Mamak:Ya la, saya sudah tiga tahun tarak balik.
Ali: Lerrrrrr.??? ??...kalau 3 tahun tarak balik tu anak siapa? Hahahaha

BAB 2
Cium Isteri

*Pada suatu pagi, bertanya si isteri pada si suami:*
*Isteri :Abang tengok jiran kita yg baru pindah tu?*
*Suami :Kenapa?*
*Isteri :Tiap pagi sebelum pergi kerja, suami dia akan cium isterinya. Bila pulang*
*kerja, dia akan berikan isterinya sekuntum bunga mawar. Loving betullah*
*mereka. Kenapa abang tak buat macam tu?*
*Suami :Nak mampus... Mana abang kenal isteri dia?'*

BAB 3
*Cara Bunuh Setan*

Suatu petang selepas pulang dari kuliah agama di surau si isteri menceritakan apa yang didengarnya dalam kuliah tersebut kepada suaminya. 'Abang, abang nak tau tak, ustaz kata bila suami dan isteri itu bersatu/bersetubuh kan bang, dengan cara yang betul dan menjaga syarat yang betul maka pasangan tersebut akan mendapat pahala sama seperti membunuh 10 ekor atau beberapa ekor...

1 comment:

SALAM SEJAHTERA KOMEN DAN JANGAN LUPA FOLLOW BLOG INI DAN LIKE KUTOOOBAMBOO YER