Google+ Followers

FOLLOW LAH YUP MMBR2 YG FOLLOW AQ NI...

Sunday, November 14, 2010

Info Sperma


Nak share dengan semua hasil bacaan aku kat majalah, especially untuk lelaki...


SPERMA mengandungi sejumlah besar komponen bermanfaat yang menghadirkan lingkungan selesa untuk spermatozoon.


Warna SPERMA mampu menentukan bilakah kali terakhir seseorang lelaki itu melakukan hubungan intim dengan pasangannya.


Rasa SPERMA bergantung pada makanan yang diambil. (err, ada yang rasa ke?)


Menahan keinginan bercinta mampu meningkatkan kemampuan SPERMA. Seseorang lelaki tidak harus 'menyimpan' spermanya lebih dari tujuh hingga sepuluh hari, kerana ia mampu menurunkan kualiti sperma.


Kualiti SPERMA menurun seiring dengan pertambahan usia.


Pemakaian celana dalam yang ketat boleh mengurangkan aliran darah ke testis sehingga menyebab MR. P menjadi panas dan mengakibatkan jumlah spermatozoon yang dilepaskan selama ejakulasi jauh lebih rendah.

5 comments:

  1. basic sgt info ni bro.. rase nye sume laki kat dlm dunia ni dah tau info ni..

    tp ok lah.. fact jgk lah tu sbb ade gak sestgh2 laki tak paham mende sndr kan.. hahah

    visit me back and i follwed ur blog

    ReplyDelete
  2. aku dah lebih 7 hari ni tak lepaskan sperma, dah risau dah ni ..


    btw thanks for the info.
    Get Back With Ex

    ReplyDelete
  3. cpt2 lpskna sebelum ape2 terjadi.. haha

    ReplyDelete

SALAM SEJAHTERA KOMEN DAN JANGAN LUPA FOLLOW BLOG INI DAN LIKE KUTOOOBAMBOO YER