Google+ Followers

FOLLOW LAH YUP MMBR2 YG FOLLOW AQ NI...

Tuesday, November 2, 2010

KOLEKSI LIRIK LAGU2 APIT N THE GENG

luahan hati by apit


pertama kali ku dengar suaramu..
sayunya hatiku merindui diri mu
walaupun belum kita bersua muka
namun aku tetap jatuh cinta

pertama kali ku bertemu denganmu
sayunya hatiku melihat senyumanmu
aku mengharap engkau menerimaku
kerna aku bersedia menyintaimu

akan ku renang lautan yg berapi
membuktikan kehebatannya cinta ini
tetapi jika kau meninggalkan aku
terhiris hati ini.terguris jiwa ini.
menangis tak berlagu..ohhhh...

biarpun ombak yg mrubah pantai
kasih ku takkan hancur berderai
biarpun hari berganti hari
dirimu tetap ku nanti ohhhh...

sayangku pimpinkan tangan ku
menuju mahligai bahgia..
kita bersama nikmati kisah cinta
hidup bagaikan di syurga
ohhhh..kasih...

Apit feat. Appy - Tak Ku Sangka Tak Ku Duga


malam...
ku tidur tak lena
teringatkan dirimu
terimbas kembali kenangan lalu
alangkah indahnya bersamamu

mengalir air mataku
menemani malam sepiku
ku rindu saat bersamamu
sukarnya ku untuk melupakanmu

dahulu engkau berikan cinta
mengapa kini engkau berubah
manakah janji akan setia menanti

jikalau engkau tak lagi cinta
katakan saja aku tak kisah
dari kau terus membuat ku menunggu
tak ku sangka
tak ku duga

perpisahan yang akan melanda
dah ku cuba
pertahankan
namun dirimu pergi jua

cintamu bagaikan rembulan
yang hadir bila malam menjelang
kau hilang bila siang mendatang
begitulah sikap mu oh syg

kau lontar cintaku ditepian
ku bagaikan hanyut di lautan
yang lemas di dalam percintaan
dipukul gelombang keresahan

~dahulu engkau berikan cinta
mengapa kini engkau berubah
manakah janji akan setia menanti

jikalau engkau tak lagi cinta
katakan saja aku tak kisah
dari kau terus membuat ku menunggu
tak ku sangka
tak ku duga

perpisahan yang akan melanda
dah ku cuba
pertahankan
namun dirimu pergi jua

cintamu bagaikan rembulan
yang hadir bila mlm menjelang
kau hilang bila siang mendatang
begitulah sikap mu oh syg

kau lontar cintaku ditepian
ku bagaikan hanyut di lautan
yang lemas di dalam percintaan
dipukul gelombang keresahan

mengalir air mataku
menemani mlm sepiku
ku rindu saat bersamamu
sukarnya ku untuk melupakanmu


cinta ku dipermainkan-apit


Tidakkah kau tahu sayang
Betapa ku sayang padamu
Engkaulah insan yang ku cinta
Untuk selama-lamanya

Tapi disebaliknya apa
Yang kau berikan padaku
Kasih dan sayang kini tiada
Pilunya di hatiku

Kini kau berubah
Kau tak seperti dulu
Mengapa sayang mengapa
Engkau jadi begini

Kini aku menyesal menyintaimu
Kerana cintaku dipermainkan secukup-cukupnya
Hampalah hatiku dalam percintaan
Engkau membuatku tidak mahu bercinta lagi sayang

Mengapa engkau permainkan
Cinta yang sudah kita bina
Kini kalau tak sayang lagi
Berterus terang padaku

Janganlah engkau menyiksa aku
Tak sanggup lagi ku menanggung
Dugaan cinta yang kau beri
Terhadap diriku

Sakitnya hatiku
Sampainya hatimu
Kau tidak melayan diriku
Seperti dahulu

Cuba kau rasakan apa yang telah ku rasa
Kini pasti kau juga akan menyesali cintaku
Kini airmata pun mula mengalir
Engkau masih belum berubah engkau tetap sama

Kini aku meminta maaf
Kerana hatiku dah tertutup
Untuk dirimu oh sayang
Lepaskan aku, bebaskan aku
Pergilah sayang, jangan kembali lagiCintaku dipermainkan

APIT,DIN,RIZAL KEMANA KAU MENGHILANGKAN DIRI

Mengapa kau melarikan diri mu
Ku rasa sayu
Ku ingin kau di samping ku
Seperti waktu dahulu

Kemana kau menghilangkan diri mu
Ku rasa rindu
Ku mencari mu di singgah sana

c/o
Dan aku . . .Hilang tempat bermanja
Kau pula . . .Bersuka ria

Kemana kau menghilangkan diri
Ku yang mencari . . .
Manakah janji dan sumpah setia mu
Yang kau beri kan kepada ku . . .

Apakah kesalahan ku pada mu
Dan juga tingkah laku ku itu
Sehingga kau menghilangkan dirimu
Dan aku kehilangan mu

Tolonglah kembali ke pangkuan ku
Ku ingin bersama mu
Seperti waktu dahulu

Kita berdua . . .
Gembira . . .


Memang Khilafku Lyrics

Memang khilafku..menyayangimu..
memang silapku..mencintaimu..
tapi ku tahu semua itu..tak akan kembali lagi..

Bukan ku pinta segunung janji...
tidak ku harap sinaran ini..
cuma ku ingin..
setulus kaseh..
kesetiaan kekal selamanya..

Oh..Oh shahrina..
senyum mu..
enggan pergi..tawamu..mengiringi..
wajahmu ku terbayang..
hadirmu dalam mimpi..
umpama bidadari..
potrait mu ku tatapi..
mengharap kau kembali..

Memang ku rindu..
saat bersamamu..
memang tk mampu..
melupakan mu..
tapi ku tahu semua itu..
tak akan kembali lagi..

Selamat tinggal pada kenangan..
selamat tinggal pada igauan...
terima kasih..
aku ucapkan..
untuk percintaan ini..

No comments:

Post a Comment

SALAM SEJAHTERA KOMEN DAN JANGAN LUPA FOLLOW BLOG INI DAN LIKE KUTOOOBAMBOO YER