Google+ Followers

FOLLOW LAH YUP MMBR2 YG FOLLOW AQ NI...

Friday, November 19, 2010

Paybox.me Menjana Wang??



2

Anda pernah dengar tentang paybox.me x?Paybox.me ini pada aku adalah satu sistem seperti paypal yang akan menyediakan perkhidmatan online payment. Tetapi yang menariknya pada masa ini,paybox.me masih lagi dalam peringkat early bird. Jadi kepada sesiapa yang menyertai paybox.me sekarang akan mendapat $25. Sebelum ini paybox.me menawarkan $50 kepada yang mendaftar. Apa tunggu lagi. boleh lah mendaftar di paybox.me. http://www.paybox.me/r/ericoanaci
nampak kat atas tu aku dah dapat $25. Tapi belum pasti lagi macam mana fungsi paybox.me ni. Kalau macam paypal kita boleh convert ke maybank. So kena cari maklumat dulu lah.
dah ada orang join bawah aku, so tambahan $10. So marilah ramai2 join program ni. Belum tahu ini scam atau tidak tapi apa salahnya mencuba kan. Duit tidak datang kalau tanpa usaha. Nak join boleh pergi ke sini http://www.paybox.me/r/ericoanaci

2 DAY.....
video



AFTER 3 DAYS??


video

2 comments:

  1. I'm already at a thousand. Let's exchange cash we can't use : philip10khor

    ReplyDelete

SALAM SEJAHTERA KOMEN DAN JANGAN LUPA FOLLOW BLOG INI DAN LIKE KUTOOOBAMBOO YER