Google+ Followers

FOLLOW LAH YUP MMBR2 YG FOLLOW AQ NI...

Sunday, January 30, 2011

tauge dibuang kepala dan ekor nya untuk dihantar ke Singapore..

sekarang ni tempat aku musim part time potong tauge untuk dihantar ke Singapore, ala tak untung mana pun. kalau dulu sebok kupas kulit bawang putih skarang ni tauge pulak. Tauge Singapore dgn tauge Malaysia laintau. Tauge Malaysia ada yang dibuang ekor ada yg tak buang langsung, klu tauge Singapore dibuang kepala dan ekor nya.. pelik2


ni dkt rumah atok ramailah makcik2 dtg menolong...




siap bwak botol susu lagi


nampak tu dlm dulang putih tu, ha itu yg dah siap di buang kepala n ekornya

3 comments:

  1. sy tak buat pun , tgk jer, tp ader lah tolong sikit. jenoh nk tunggu samapi abis...

    ReplyDelete

SALAM SEJAHTERA KOMEN DAN JANGAN LUPA FOLLOW BLOG INI DAN LIKE KUTOOOBAMBOO YER