Google+ Followers

FOLLOW LAH YUP MMBR2 YG FOLLOW AQ NI...

Wednesday, March 23, 2011

PANDANGAN AKU DI SEBALIK VIDEO DARI DATO' T....

Pandgn ak thdp klip video Dato’ T: mungkin ini Stu perancangn pembangkang tuk menjatuhkan kerajaan, mby video yg dirakam itu mirip wajah ketua beliau. Mana lah tau wajah yg mirip itu diupah untuk mengalih perhatian rakyat ttg kes liwat / DNA pemimpin mereka.

Cuba korg bayangkn apabila klip itu dah tersebar dan diselidik semula dan didapati klip video itu bukan org yg dimaksudkan. So rakyat akn menyalahkan kerajaankan?. HAAAA time tulah pembangkang akan meraih perhatian tuk menjatuh kan kerajaan HUHUUUU bahaya btullh....


Yg bwh ni sumber dari

Pertama, pagi video tayang, petang dia terus nafi itu bukan dia, dah mcm dirancang, siap bagitau perut dia x buncit mcm org dalamvideo tue...mcm mana dia tau rupa org dalam video tue?! dia dah tgk ker...melainkan mmg dia da awal2 lagi tahu dan dia lah mastermind yang plan dan upah org sebarkan video tersebut.

Tambahan Datuk T tue awalnya org suruhan dia bukan? klu x mcm mana statement datuk t kata pornstar tersebut suruh dia ambil jam tangan yang tertinggal..sah ini kes dia lempar batu, tuduh orang lain yang lempar..jgn terperangkap...kita tgk dan lihat..jgn terlalu gemparkan sgt isu ini...masih tiada kepastian...

Persoalannya sekarang, siapakah di antara mereka yang menonton video kontroversi 20 minit itu begitu teliti hingga dapat membezakan perut Anwar dengan perut lelaki yang berbogel di dalam video seks tersebut?
Bagaimanakah individu ini boleh tahu kondisi perut Anwar Ibrahim?

Apakah individu yang menceritakannya itu pernah melihat Anwar Ibrahim tanpa memakai baju sehingga mendedahkan perut beliau?

Apakah beliau pernah melihat perut Anwar Ibrahim sebelum ini? Apakah beliau itu juga mempunyai skandal rahsia dengan Anwar?

Jika merujuk kepada kenyataan Anwar Ibrahim itu, Wan Azizah tentu akan terkejut dan sangat curiga dengan suami beliau!

Dan yang menghairankan ialah bagaimanakah pemimpin-pemimpin Pakatan Rakyat seperti pengarah komunikasi PKR Nik Nazmi NikAhmad atau pun Naib presiden PKR Chua Tian Chang boleh menafikan lelaki itu bukan Anwar Ibrahim kerana mereka sendiri belum lagi menonton video tersebut?
Sama-samalah kita tunggu 5 hari lagi untuk mendapat kepastian......

No comments:

Post a Comment

SALAM SEJAHTERA KOMEN DAN JANGAN LUPA FOLLOW BLOG INI DAN LIKE KUTOOOBAMBOO YER