Google+ Followers

FOLLOW LAH YUP MMBR2 YG FOLLOW AQ NI...

Tuesday, March 22, 2011

Video Dato T... Siapa yerK..

wa mcm macm komen aku baca ttg video nii dkt blog2.. ni antara nya...






















Anonymous said...
checkmate

March 21, 2011 3:49 PM

Dulu kes amah Indon, blogger pro-BN kena tipu dek pakatan.
Harap hati-hati disini supaya tak backfire macam dulu.

Pastikan Datuk T tiada kaitan dgn PR.
21 Feb - siasat dulu tarikh ini.

Kami nak lihat kebenaran sahaja.

Nani Cheras.


Anonymous said...


bro gap jgn lupa ltk kat blog ni @ redtube @ youjizz nnti..

kami rakyat marhaen nk tahu...
hentam dajjal ni jgn x hentam!!


Anonymous said...


nak kena bayar beb
March 21, 2011 4:39 PM


manjungblues said...



ada dua kemungkinan dalam penyebaran video tersebut...
pertama...jika video tu memang lelaki Y...bermakna ada orang yang tak tahan dengan perangai setan beliau...

kedua...jika terbukti bukan lelaki Y...ada pihak yang sengaja memburukan BN dan UMNO sempena PR Sarawak...
kalau boleh bagi la link bro hehehhe...



Anonymous said...


Aduhai kak jijah,


saya turut simpati dengan si nuar tu..
kalau lah benar video tu pelakunya adalah bang nuar..masaalah besar,
tetapi dari awal perkahwinan tak akan kak jijah tak tahu yang si dia ini kuat sekkkk. patutnya bila berjalan kemana pun kak jijah tak payah pakai seluar dalam , bila dia rasa lain je selak,, bila dia nak je selak.. tak lah aib sampai begini.

lagi pun tak salah selak kat laki sendiri asalkan tak lakukan perkara aib dengan laki orang , dengan bini orang..

Aduhai kak jijah.. nak bantu pun dah terlewat.

tapi itu lah kelebihan "Anugerah Tuhan" betui kak jijah.






Anonymous said...



Bro, kene dapatkan salinan dari Datuk T secepat mgkn. Ade ura2 PELIWAT nak buat laporan polis halang penyebaran video tu. Kalau tak bersalah, nape nk halang dari disebarkan pulak?? Video pornstar Chua dulu, si PELIWAT tu tak bising suruh org jangan sebarkan pulak?? Ni bile kene batang hidung sendiri, nk halang penyebaran video tu pulak.


Kes yang sama berlaku pada tahun 1998 bile PELIWAT suruh polis halang penyebaran surat keramat Umi Hafilda. Akhirnye rakyat dapat tahu juga, walau PELIWAT gune kuasanye utk halang surat tu dari diketahui oleh umum. AnWAR C.I.F.U.T!!!!!!






Anonymous said...


kita jangan masuk campur

biar orang PKR dan PAS sendri yang menghakimi nya.


Anonymous said...



INI SEMUA PERANGKAP. SERAHKAN SAHAJA PADA POLIS UNTUK DISIASAT.

MUDAH SANGAT DATO T DAPAT VIDEOCLIP ITU. TAK MEYAKINKAN LANGSUNG. MACAM SENGAJA NAK DIBERI KEPADANYA.

GUNAKAN FIKIRAN. AKU TAK PERCAYA LANGSUNG.

YANG PENTING RAKYAT DESAK ANWAR SERAHKAN DARAHNYA UNTUK UJIAN DNA.
UNTUK MENENTUKAN INSAN Y.

SEMUA INI HELAH UNTUK DIA TIDAK MEMBERI DARAHNYA. THATS ALL!



NikAziz@AbdullahUbai said...



Pandangan peribadi aku ada 2 theory:

Theory A:
Kalu betul AnwarIbrahim dalam video tersebut, case closed! Checkmate kena kepada Pembangkang! Settle semua kisah fitnah & konspirasi. Hancurlah puak-puak tersebut.

Theory B:
Theory yang kedua ni yang merisaukan aku..
Intelligence dalam Pembangkang yang menciptakan isu tersebut. Mereka sendiri mencari orang yang hampir serupa macam Anwar, berlakun dalam adegen tersebut. Lepas tu hebohkan kepada umum.

Kenapa?

(1)Supaya ramai orang terkalih(terlupa) pandang pasal isu DNA. Dari mendesak Anwar menyerah DNA, orang ramai ingin mengetahui kebenaran video tersebut.

(2)Bila siasatan terperinci dilakukan memang terbukit memang bukan Anwar dalam video tersebut.

Di sini Anwar & Pembangkang akan dapat full Mileage dalam politik! Mekeka akan kata inilah fitnah yang sengaja dilakukan kerajaan, apatahlagi pilihanraya Sarawak semakin hampir.

Bila ini berlaku isu-isu kes liwat & DNA akan tenggelam, sebilangan masyarakat akan mula mempercayai Anwar memang dianainya selama ini.

Kesan isu ini, Pilihanraya Sarawak dalam agenda mereka untuk mempergunakan sepenuhnya. Sebilangan Rakyat Malaysia jenis "Atas Pagar" juga mula condong kearah mereka kerana kempen-kempen yang dipergunakan sepenuhnya.

Kenapa aku lebih mempecayai theory yang kedua ini?

Kerana:
(a) Kenapa orang yang menjumpai video tersebut (Dato T) tidak menyerahkan terus kepada polis? Kenapa Dato T hanya memanggil media-media bukan arus perdana untuk menonton video tersebut? Seperti Malaysiakini, MalaysiaInsider, Bernama etc, tidak RTM, TV3, Utusan & Berita harian?

(b) Kenapa perlu dedahkan kepada orang-orang yang tertentu sahaja? Mungkin nak menjaga maruah alasanya, ye ka? Jangan dedahkan terus.

(c) Kenapa Dato T yang di suruh "Anwar" mengambil jamnya yang tertinggal? Dato T kenal "Anwar" tersangat rapat? Sampai boleh disuruh sedimikian rupa? Macam terlalu "low standard" taraf seorang Dato untuk melakukan kerja tersebut.. Nampak?

Sekarang aku menunggu video tersebut, kerana Dato T kata, kiranya Anwar tidak berundur dia akan mendedahkan kepada umum. Sekiranya tiada pendedahan video tersebut kepada umum, apatah lagi Anwar sudah menafikan petang tadi, maka di sini aku mengatakan merekalah sebenarnya yang memainkan isu & video tersebut! Checkmate PKR kepada BN!


Politico-Predicto said...


ADA kah DATO T ni ahli KORUPKOP??

DESPERADO betul KORANG ni...Tunggu PRU 13 (2012), nanti....!!!

POLITICAL WAR of 1-MALAYSIA has already started beginning MARCH 2011..just like TSUNAMI POLITIK of MARCH 2008....

This time,its GEMPA plus TSUNAMI 2!


Anonymous said...


bro, aku ade hantar email. tolong bace. thanks


Dato S said...



NANTI akan ku E mail kan VIdEO plus yang FLoROS FLOM in action..
punya.!!! Lagi Sensasi!!

DATO S


Zakir said...


Jangan terlalu cepat membuat kesimpulan tentang video ni. Entah2 video ini adalah satu perancangan jahat juak2 pembangkang untuk divert isu DNA kepada isu video. Perlu diingat, Si Anu sekarang ni dah kepanasan nak cari alasan macamana nak lepaskan diri daripada terpaksa menyerahkan DNAnya. Maka, apa yang dibuat ialah dengan mengalihkan perhatian rakyat daripada isu DNA kepada isu video lucah yang sebenarnya direka mereka sendiri. Riuhkan se-Malaya Si Anu main betina cina. Lepas tu kerajaan dan rakyat menuduh Si Anu yang buat. Rakyat leka dengan isu video dan terlupa pasal DNA yang masih belum sudah2 lagi. Tup tup…kes video ini setelah disiasat dengan begitu rapi dengan suruhanjaya diraja dan segala2nya mengesahkan video itu palsu. Tambahan lagi pengisytiharan video tu palsu dibuat dekat2 pilihanraya. Maka, juak2 pembangkang ni pun apa lagi, melalak, melolong, menyalak dan meraung kerajaan zalim! kerajaan membuat konspirasi menjatuhkan Si Anu dll hingga rakyatpun terpengaruh…maka natijahnya, kerajaan ditolak secara total dalam pilihanraya. Dan isu DNA yang tergantung tadi itu pun selesai begitu sahaja…. Hmm… boleh baca la politik kotor dan script writing juak2 pembangkang ni. Apa yang pasti, dorang memang dah tak ada isu lagi untuk lari dari isu DNA ini. Sekarang ni, pemdakwaraya dah mintak Si Anu kasi sampel untuk check DNA. Dia dan segala juak2nya tak nak kasi. Tetapi mereka sekarang ni sbenarnya TIADA alasan lagi untuk tidak memberinya. Maka, antara cara mengalihkan isu dan perhatian rakyat ialah dengan mengeluarkan isu baru yang sengaja diputar belit: video lucah melibatkan Si Anu, yang direkcipta mereka sendiri dengan kemuncak cerita mereka tidak bersalah….Ha Ha…Ha…bole baca la.. jangan nak chong la Anu!


rumi said...


Hati2 gap,kita tak tahu ini permainan siapa.Boleh jadi memang betul anuwar kantoi buat kali ketiga atau boleh jadi ini permainan anuwar sendiri untuk menarik balik kepercayaan rakyat kepadanya.

Aku bimbang kalau2 ini satu perangkap yg dibuat oleh anuwar sendiri untuk menunjukkan kepada umum betapa kotornya 'permainan' musuh2 politiknya(baca BN)menjelang pilihanraya Sarawak.Kalau 'pelakon' yg terlibat dalam video itu ternyata bukan aljuburi,aljuburi akan bertempik besar mewar2kan seluruh dunia bahawa memang selama ini dia dianiaya dengan tuduhan yg direka2 sampai klimaksnya BN sanggup mencipta video lucah yg mengaitkan dirinya pula.

Jadi kalau ini sudah 'fitnah',yg lain2(tuduhan liwat 1&2)juga akan dituduh fitnah.Ingat aljuburi sudah terdesak,tapi dia seorang yg licik,jadi kita perlu berwaspada dengan sebarang taktik kotornya.

Jangan mudah teruja.Kita teliti dulu video dato' T itu,kalau boleh kita sendiri buat repot polis kalau sahih didapati video itu sengaja di'ada2'kan.Kita tunggu apakah anuwar akan membuat repot polis atau sebaliknya.

Ingat, hati2 sebelum melemparkan tuduhan,jangan biarkan aljuburi terlepas di saat2 kita yakin dia sudah dicheckmate!


Anonymous said...


Abang aku baru sahaja tgk video anwar pagi tadi (dia wakil satu media).
Abg aku ckp, video tu sangat clear. And orang dlm video tu sangat2 lah rupe mcm anwar. Kalau tu bukan anwar, org yg membuat video ni kene cari org yang sebijik gile mcm anwar.
And it's impossible utk video ni tipu/atau dibuat sebab kalau nak reka maybe kene gune CGI kot sebab betapa sebijik nye rupe org tu mcm anwar in a very clear video..
And dlm video tu hanye stamp as pukul 10.20 malam, 21 Februari... TIADA tahun.

Dato T tu pula berspek hitam and mmg abg aku tak kenal sape bile jumpe dato tu.


Anonymous said...


nampaknya polis kena kerja overtime lagi. Tpaksa selongkar cctv kawasan parking lot, jalanraya, lif.. plat kereta dsb..



Anonymous said...


Kebesaran Allah swt. Setiap bala yg menimpa diaturkan perjalanannya ceritanya. Nilaikan dgn fikiran yg waras dan minda yg terbuka. Adakah ini konspirasi?? Yg mana blm insaf cepat2lah bertaubat sblm terlambat selagi pintu taubat masih terbuka. Seandainya esok mata terpejam selamanya , maka....

1 comment:

  1. buy facebook fans
    get facebook fans
    buy facebook likes
    how to get facebook likes
    get facebook likes

    http://humanack.com/forum/index.php?action=profile;u=5830
    http://forums.vend123.com/member.php?u=4390
    http://idevspot.com/forum/index.php?action=profile;u=15254
    http://j1studios.com/forum/index.php?action=profile;u=96865
    http://guineveresroom.com/forum/index.php?action=profile;u=592484


    buy facebook likes
    buy facebook fans
    buy facebook fans how to get facebook likes
    Im not sure if it's got virus. But, when i switch on the laptop it shows the make and the "windows" thing. Shuts down by itself.. And opens automatically. This goes on till yu switch it off by pressing the power button. When i decided to format it by using the cd.. it says the hard disk is not found. now my dad wants to give the laptop to one of his friends who says he can fix it. The problem is, there are some personal pictures of me and my boyfriend. I dont want him to see it :| What should i do now ? thanks in advance :)
    _________________
    buy facebook fans [url=http://l2dominion.eu/interlude/forums/index.php?action=profile;u=394171]get facebook fans[/url] get facebook fans how to get facebook likes

    ReplyDelete

SALAM SEJAHTERA KOMEN DAN JANGAN LUPA FOLLOW BLOG INI DAN LIKE KUTOOOBAMBOO YER