Google+ Followers

FOLLOW LAH YUP MMBR2 YG FOLLOW AQ NI...

Friday, April 15, 2011

Curi line maxis, tm touch, celcom, digi (CEPAT SELAGI TAK KANTOI)



Sebelum baca, baca bahagian Pertama di >>> sini

Bagaimana mendapat kredit prepaid secara PERCUMA!!!!
Cepat!! rakan-rakanku.... mari kita mencuba khas bagi yang memakai talian 
TMTOUCH, Celcom, Maxis, Digi, TIMECel dan lain². Selama nie kiter terpaksa 
membayar
bill yang tinggi , sekarang nie how to reload your prepaid
credit with FREE!!!!! Bagaimana cara mendapat kredit prepaid secara PERCUMA!!!!

Tekan 122,
Tekan 1,
Tunggu 10 saat,
Tekan 1555 dalam 1 saat,
Letak telinga pada handphone,
Dengar bunyi seperti line tak clear,
Tunggu bunyi selesai,
Sekiranya bunyi tiada lagi dalam 5 saat tekan 5,

Jika bunyi masih ada, tekan 6 Letak telinga pada handphone, 
Tunggu ada suara operator yang kurang jelas, 5 saat selepas suara 
itu tekan 5,
Kemudian masukkan nombor telefon anda (eg. 012-5555555),
Kemudian masukkan 4 nombor terakhir nombor telefon anda,
Kemudian masukkan 3 nombor pertama nombor telefon anda,
Selepas itu, tekan nombor 012(atau 013,016,010,019) secara terbalik,
Dalam bahasa lebih mudah tekan nombor 210,
Kemudian, tekan nombor 012(atau 013,016,010,019) secara tidak terbalik,
Dalam bahasa lebih mudah tekan nombor 012,
Letak telinga pada handphone,
Dengar bunyi seperti orang cina bercakap dan kurang jelas,
Tunggu bunyi selesai, tekan 777,
Selepas itu, kira sehingga 10 kemudian tekan #,
Sekarang letak telinga pada speaker kecil untuk ring tone di handphone,
Anda akan dapat mendengar sejenis ring tone yang pelik,
Selepas itu letak telinga pada handphone pula,
Anda akan mendengar kembali ring tone itu dalam versi yang kurang jelas,
Kira sehingga 10,
Kemudian letak kembali telinga pada handphone,
Anda akan mendengar seorang lelaki berkata "sedia",
Sediakan pen dan kertas,
dan tunggu lelaki itu menyambung percakapannya,
Lelaki itu akan memberi anda nombor,
Salin nombor itu,
Kemudian tekan nombor 5 6 7 8 9 0 1 2 3 4,
Kemudian koyakkan kertas anda itu,
Kemudian bla bla bla bla, kalau kau dah baca sampai sini kau memang BENGAP!!!
Muakakakakakak.....Mana ada benda FREE dalam Dunia Nie hahahahahahahahahahhahaha

20 comments:

  1. bhahaha. .sape yg xnk lau bnda free, kan2. .

    ReplyDelete
  2. betul tu.. aku pun tak nk lepskn pelung ni <,tp kalu ia betul lah... hahaha

    ReplyDelete
  3. tu la..org bodo nk wat2 pndai..bkn susah nk dpt kedit pcume..tp kne gune otak la der...

    ReplyDelete
  4. pnat aq bce...siall....haha..tkene asq..

    ReplyDelete
  5. sialla...tkene aq..

    ReplyDelete
  6. Eh2dia bukan tipu tau soal kredit free emg btl ade...nak tau tk?nie trik dr sye,mitakje ame aaabah luo..hehehe

    ReplyDelete
  7. Balabak pnya org

    ReplyDelete
  8. Kalau tak pandai buat bende free tak payah la banyak cakap, ape kan lagi cakap tipu, tengok tu kat indon dah ade buat isi credit free melalui situs internet, tak malu ke buat posting tipu macam kat atas tu ?

    ReplyDelete
  9. Kalau tak pandai buat bende free tak payah la banyak cakap, ape kan lagi cakap tipu, tengok tu kat indon dah ade buat isi credit free melalui situs internet, tak malu ke buat posting tipu macam kat atas tu ?

    ReplyDelete

SALAM SEJAHTERA KOMEN DAN JANGAN LUPA FOLLOW BLOG INI DAN LIKE KUTOOOBAMBOO YER