Google+ Followers

FOLLOW LAH YUP MMBR2 YG FOLLOW AQ NI...

Monday, June 13, 2011

giler2 naik trafikkkkk...

undefined


Salam, tiber2 dpt shoutmix chat dari jokegurl dia dpt info ni dari  wancikgumuzik, agak terkejut ericoanaci membaca nya... peh hampir 10, 000 trafik dlm satu ari...

cara2
1) LOGIN


2) lepas korang dah register,nanti comformation email akan dihantar ke email korang klik untuk comformation. Lepas tu korang log in akaun korang dan klikk perkataan SURF yang akan ada di atas akaun GLOBAL auto SURF,biarkan jek dia runnig.konsep dia simple jek,korang akan diberi refferal link untuk korang promote GLOBAL AUTO SURF kepada member2 yang lain ok.nak tau lebih lanjut boleh baca FAQ dia ya. 


3) HASIL NYA.. WOWOW... BIAR BETUL






2 comments:

  1. hasilnya mmg sangat wow! tp masih xphm cmne bnde ni berfungsi n boleh ke guna?takut2 ada yg kata blogwalking tipuu lak.huhu

    ReplyDelete
  2. click kat gambar tu untuk register... tp guna setakat ni ok jer... dlm stat dkt blogmkn bertambah.. sekrg ni dh jejak 1000, sejak join

    ReplyDelete

SALAM SEJAHTERA KOMEN DAN JANGAN LUPA FOLLOW BLOG INI DAN LIKE KUTOOOBAMBOO YER