Google+ Followers

FOLLOW LAH YUP MMBR2 YG FOLLOW AQ NI...

Tuesday, September 4, 2012

Dah makin Sial... virsi Open Condom Style




jika diperhatikan secara mendalam video ini dikisah kan mengenai pemimpin negara kita, korg mesti tau bangsa apa yang buat kan... si Bangsa ni memmag hendak menjatuh kan maruah org melayu terutamanya orang islam.. lps ni confirm si Bangsa ni tak kan takut2 lagi nak menghina orang islam.


aku tak nk komen banyak2 ni adalah kesan jangka masa panjang.. bangsa diorg dah tak takut lagi dengan bangsa kita, kita pulak yang takut pada dia, tak seperti dahulu... pada masa dahulu mereka sangat takut dan hormat.


lepas tu bangsa diorg lah merancang tuk tukar bendera Malaysia ni.. tak ada isu lain ke..macam macam mana Malaysia ni nak jadi lebih maju???

cuba korang perhatikan? bangsa siapa yang buat? tentu lah bangsa kita.. tp yg sokong dari belakang? aku tak nak cakapalah... korang mesti tau siapakan? 

so moral of the stories bangsa tu nak menjatuh kan bangsa Melayu hanya dengan mengunanakan bangsa kita sendiri bru tak nampak bro..

so aku nk komen dekat gambar tu: Bro kalu ko sokong PAS, ko ni Islam ker? Islam ada ajar buat macam gini ker. kesalahan pertama ko dedah aurat ko dkt publc, kedua tu bangsa kita sendiri lah beb, bangsa lain siap tepok tangan lagi..

Bro kalu sokong PKR, parti ni mmg suka main bontot ke?..

so aku ni bukan dari parti mana2 yer aku cuma komen ttg apa yang dah berlaku ttg bangsa melayu jer....

No comments:

Post a Comment

SALAM SEJAHTERA KOMEN DAN JANGAN LUPA FOLLOW BLOG INI DAN LIKE KUTOOOBAMBOO YER