Saturday, January 5, 2013

KDR1M Kad Diskaun Rakyat 1 Malaysia- Permohonan

*UPDATED TERBARU SISTEM MENCARI CALON PRU 2013 
 

PERGI DISINI UNTUK MAKLUMAT PENUH PRU 2013Rakyat Malaysia tidak lama lagi akan mendapat KDR1M - Kad Diskaun Rakyat 1Malaysia.

Diskaun dari 10 hingga 50 peratus di kedai-kedai dan perkhidmatan terpilih di seluruh negara
KDR1M merangkumi perkhidmatan perubatan klinik; restoran makanan & minuman; hotel penginapan; arena sukan & kecergasan; pemborong & runcit; taman tema tertutup & luar; pembinaan & hiasan dalaman; resort peranginan; pakaian & aksesori kenderaan; perlindungan insurans am dan sebagainya.

Sebelum ini terdapat juga kad diskaun untuk tentera, polis, pelajar-pelajar mahasiswa dan siswi Kad Diskaun Siswa 1Malaysia (KDS1M) dan juga kepada rakyat miskin yang terpili turut menerimanya.


 
Berikut adalah serba sedikit spesifikasi produk tersebut:


Berikut adalah serba sedikit spesifikasi produk tersebut:
  • Lebih 10 juta rakyat akan menerima Kad Diskaun Rakyat 1Malaysia (KDR1M) yang akan menawarkan diskaun dari 10 hingga 50 peratus 
  • merangkumi perkhidmatan perubatan klinik; restoran makanan & minuman; hotel penginapan; arena sukan & kecergasan; pemborong & runcit; taman tema tertutup & luar; pembinaan & hiasan dalaman; resort peranginan; pakaian & aksesori kenderaan; perlindungan insurans am dan sebagainya
 

berita lanjut akan di update....

Sebelum tu apa pandangan korang tentang idea baru ini.. sila komen....

6 comments:

SALAM SEJAHTERA KOMEN DAN JANGAN LUPA FOLLOW BLOG INI DAN LIKE KUTOOOBAMBOO YER