Google+ Followers

FOLLOW LAH YUP MMBR2 YG FOLLOW AQ NI...

Thursday, September 19, 2013

Resepi Ayam Masak Kicap Faiza ala Bujang trang tang tang






ok mak-mak jemah sekalian kali ini kutooo nak masak resepi terbaru kutooo  Ayam Masak Kicap Faiza ala Bujang trang tang tang sangat senang first sekali kalau nk makan mesti lah masak nasi dulu yer... 

 

lps tu mesti ada ayam kicap Faiza (sokong lah produk bumiputra)



 antara bahan utama ialah AYAM HALAL



so bila dah complete bahan-bahan asas cer lah googel kat tenet. keh keh...
(myresipi)



kita tumis bahan tumis nya.. mula-mula tumis kayu manis, jintan manis, lepas gi lah tgk resepi selanjut nya dekat sini (myresipi)



  


sedia di hidang.... kah-kah senang tak TAK PAYAH susah-susah zaman sekarang bujang-bujang pun dah boleh masak no hal.... cari jer cik tenet. zazzzssss keluar lah.. follow the step. selamat mencuba.

resepi masak ayam kuih kek nasik lauk juadah berbuka sup rebus ketupat satay resepi masak ayam kuih kek nasik lauk juadah berbuka sup rebus ketupat satayresepi masak ayam kuih kek nasik lauk juadah berbuka sup rebus ketupat satayresepi masak ayam kuih kek nasik lauk juadah berbuka sup rebus ketupat satayresepi masak ayam kuih kek nasik lauk juadah berbuka sup rebus ketupat satayresepi masak ayam kuih kek nasik lauk juadah berbuka sup rebus ketupat satayresepi masak ayam kuih kek nasik lauk juadah berbuka sup rebus ketupat satay

No comments:

Post a Comment

SALAM SEJAHTERA KOMEN DAN JANGAN LUPA FOLLOW BLOG INI DAN LIKE KUTOOOBAMBOO YER