Google+ Followers

FOLLOW LAH YUP MMBR2 YG FOLLOW AQ NI...

Thursday, September 26, 2013

Step Seterusnya Setelah Mendaftar CIMBCLICKS KWIK

Selesai sudah anda mendaftar cimbclicks kwik di entry sebelumnya (KLIK DISINI), pihak CIMB Bank akan menghantar Kad CIMBCLICKS KWIK ke rumah anda tepat pada masanya dalam tempoh satu minggu sahaja. 






antara document yang terima adalah kad cimbclicks kwik beserta dengan cara-cara untuk mengaktifkan kad, surat dari CIMB Bank dan term.





Step untuk mengaktifkan kad CIMBCLICKS KWIK

1 - Activation vis SMS

Key in (cardact)space(ic number)space(16digit card kwik number)

exp: cardact 856245262311 557756545652145

send to 62002 for maxis & Digi
or Send to 33802 for Celcom


or 

2 - Activation via Phone 03-62047333

3 comments:

  1. dah ada akaun kwik ni. dapat no. akaun senang nak hafal. tapi nak bayar rm10 untuk dapatkan kad kwik rasa mcm membazir. kalau nama tertulis atas kad lagi superb. akaun ni berguna untuk pengguna hotlink buat masa ni. features kad kwik ni masih kurang, kalo ada cashback lagi ohsem. so far, kad prepaid cimb e-mastercard paling cantik penah aku ada.

    ReplyDelete
  2. Bro, dia courier kad tu pakai servis apa ye? poslaju ke skyket ke ape ke?

    thanks!

    ReplyDelete
  3. pakai posmen biasa je

    ReplyDelete

SALAM SEJAHTERA KOMEN DAN JANGAN LUPA FOLLOW BLOG INI DAN LIKE KUTOOOBAMBOO YER