Google+ Followers

FOLLOW LAH YUP MMBR2 YG FOLLOW AQ NI...

Thursday, October 22, 2015

Transfer ASB melalui Maybank2u atau CIMB clicks

Transfer ASB melalui Maybank2u atau CIMB clicks



INFO BERGUNA kepada semua ahli ASB yang ada akaun maybank2u dan cimbclicks yang ingin memasukkan / menyimpan wang kedalam ASB secara online.


Transfer ASB melalui Maybank2u

1. Masuk ke dalam http://www.maybank2u.com.my/

2. Macam biasa masukkan Username & Password (yang ni sendiri punya …. rahsia tau..)



3. Pilih pada bahagian Investment


4. Klik pada ASNB Unit Trust Additional Purchase


5. Tandakan “check box” sebagai pengesahan dan klik butang Next



6. Dapatkan TAC Number dan isi maklumat yang diminta seperti jumlah tambahan pelaburanno.akaun ASBanda dan Pilih Jenis pelaburan anda (Pilih Amanah Saham Bumiputera). Seterusnya klik butang Continue



7. No. akaun ASB anda adalah seperti kedudukan didalam buku pelaburan anda. contoh seperti gambar diatas.



8. Masukkan TAC anda yang telah dihantar ke Handphone anda. KlikConfirm



Transfer ASB melalui CIMB clicks





untuk memudah kan transaksi selepas ini silah ADD Favorite

Sunday, June 28, 2015

New 2015 Senarai Pakej Buffet dan Tempat Berbuka Puasa di Bulan Ramadhan Johor Bahru Kuala Lumpur Selangor 2015




 photo GOOD20HOPE_zpsc8syhgrx.jpg
 photo GRANDBLUEWAVE2_zpsylxjk4ue.jpg
 photo ABAH20BERIANI20HOUSE_zpsaxqkptsp.jpg
 photo GRANADA_zpskhwsvqjn.jpg  photo BANAFEE_zpsttfaoxeg.jpg
 photo GRANDPARAGON_zpsszdvldiv.jpg  photo HORIZON20HILLS_zps4ge6hc5w.jpg  photo HOTEL20SENTRAL_zpsltrhvlkm.jpg  photo MALAY20VILLAGE_zpsfuzwzjsx.jpg  photo 141a8734-0427-415b-b908-a6a9b4883368_zps3gyfyh2n.png  photo KSL_zpsc4ut1hu2.jpg  photo PALM20RESORT_zpsss8y8rdq.jpg  photo MELETOP_zpsynrmxtin.jpg  photo RENAISSANCE_zpsmxf85d4q.jpg  photo b2c543cb-8d69-43a6-bce1-f5237e5419ec_zpsmuzqct0k.jpg  photo TANJUNG20PUTERI_zpsdze8b93j.jpg  photo d1b4c90f-8a03-4892-b9b3-a45f87f131f8_zpsgp0ajgsn.png  photo NEW20YORK_zpsn2awvtnq.jpg  photo SILKA_zpsag7avlso.jpg
 photo aa20SATAY20ALMIZAN_zpsdgtub93b.jpg  photo aa20AL20HANIM_zps6dgdalhh.jpg  photo aa20JOHOR20STEAMBOAT_zpst5hnkt9t.jpg
 photo aa20SELASIH_zpspmgpoxwv.jpg
 photo aa20M20SUITES_zps7pjtxxnx.jpg
   photo aa20BERJAYA_zpsl4s0c1bn.jpg  photo aa20VILLA20WARISAN_zpsmqcew6rk.jpg
 photo aa20KG20DANGA_zpswe4oyoau.jpg
 photo aa20SERI20MALAYSIA_zpsuzun4zra.jpg
 photo aa20AMANSARI_zps95tlenxt.jpg

Sunday, June 7, 2015

JUAL KUIH CAKAR AYAM SARANG BURUNG


UPDATED 2016!!!




Mesej & Whatsaap :
Link  http://www.wasap.my/60192266265








Kuih Raya Tradisional| Kuih Cakar Ayam (bulat)
(bahan utama keledek)




sebiji
Rm0.40





Kuih Raya | Kuih Tradisional Cakar Ayam (Sarang Burung)
(bahan utama keledek) + rm1.00 setiap satu untuk telor asin dan packaging 


1 biji
Rm2.00
+ telur asin
RM1.00



Satu lagi produk ORANG KAMPUNG JOHOR iaitu Cakar Ayam. Cakar ayam ini diperbuat dari KELEDEK dan disalut dengan gula merah. Kerangupannya dijamin berkualiti tinggi dan sekali rasa pasti mahu lagi.!!!


Jika berminat boleh hubungi:
(WHATSAPP) Halilah ( 019-2266265) PENGHANTARAN JOHOR- MELAKA- MUAR
Untuk maklumat lanjut sila layari laman web kami:
http://ericoanaci86.blogspot.com



Produk-Produk Lain (klik Link)
1) Cakar Ayam (disini)
2) Cakar Ayam Sarang Burung  (disini)
3) Acar Buah Ummi (disini)
4) Perkhidmatan Cucian Karpet Kering Johor (disini)
5) Kereta Sewa Johor (disini)
6) Perkhidmatan Shoot n Burn Photoshoot (disini)
7) Tempahan Telur Pindang (disini)


SEKIRANYA ANDA BERMNAT UNTUK MENGIKLANKAN PRODUK ANDA BOLEHLAH HUBUNGI SAYA DI ericoanaci@gmail.com


SEKIRANYA ANDA BERMNAT UNTUK MENGIKLANKAN PRODUK ANDA BOLEHLAH HUBUNGI SAYA DI ericoanaci@gmail.com


SESUAI UNTUK KUIH HARI RAYA | MAJLIS KAHWIN | TUNANG | HARI JADI | YASSIN | KENDURI | DOORGIFT DAN LAIN-LAIN


pakej murah, hantaran, apa tema sesuai untuk hantaran, warna tema, pakej murah, doorgiff, pakej gambar, pakej makanan, pakej hari raya, biru royal blue, hijau, merah, unggu, mak andam, photographer, outddor cantik di johor, johor, hantaran perkahwinan, gubahan perkahwinan, wedding, pakej perkahwinan murah, pakej perkahwinan murah dan cantik, butik pengantin, baju tema, kad hantaran, design card, kad kahwin, bungga telor, contoh hantaran, homestay, tukang petik, tukangpetik, 2kangpetik, benashari, mialiana, kupu-kupu, najib, rosmah, nik aziz, wan azizah

Tuesday, June 2, 2015

Fasa Ujian DTT MYTV Siaran TV Percuma Dari RTM & MYTV




Siaran TV Percuma Dari RTM & MYTV


Fasa Ujian DTT MYTV 

Thursday, May 14, 2015

Lirik Lagu Lagu Cinta – Asmara

Lirik Lagu Lagu Cinta – Asmara




Di atas perit kau menari
Di atas tangis kau bernyanyi
Kau sayat hatiku dengan cintamu

Cinta bukan hanya harapan
Cinta tapi kepastian
Cinta bukan menyakiti hati

Disaat luka kau tak ada
Disaat duka kau tak setia
Cinta seharusnya tak begitu

Cinta bukan hanya harapan
Cinta tapi kepastian
Cinta bukan menyakiti hati

Cinta bukan hanya harapan
Cinta tapi kepastian
Cinta bukan menyakiti hati

Cinta bukan hanya harapan
Cinta tapi kepastian
Cinta bukan menyakiti hati

Disaat luka kau tak ada
Disaat duka kau tak setia
Cinta seharusnya tak begitu
Lagu cinta

Lagu : Lagu 

Cinta Artis : Asmara

Tuesday, April 14, 2015

DE’MEISES – BIAR SAJA VIDEO DAN LIRIK

DE’MEISES – BIAR SAJA VIDEO DAN LIRIK


VIDEO BIAR SAJA 

video




LIRIK BIAR SAJA  

* entah angin apa yang telah membuatmu 
tiba-tiba saja membenciku 
bagaimana lagi ku pahami kamu
tak cukupkah pengorbananku  ** 

dan memang terkadang kamu membingungkan 
kemarin katanya sayang, hari ini hilang  

reff: biar saja cinta pergi sekali ini 
biar saja nanti pun datang lagi 
biar saja tanpa rindu sekali ini 
biar saja sementara sendiri  

repeat *, **      

reff2: biar saja tanpa cinta sekali ini 
biar saja nanti pun datang lagi 
biar saja tanpa rindu sekali ini 
biar saja sementara sendiri  

repeat reff2  biar saja [4x] biar saja sementara sendiri

Wednesday, April 1, 2015

Laman Utama GST



LAMAN UTAMA GST LOG IN DISINI (KLIK DISINI

Jabatan Kastam Diraja Malaysia (JKDM) akan memuat naik soalan yang kerap ditanya dengan jawapan berkaitan cukai barang dan perkhidmatan (GST) di laman webnya untuk membantu peserta industri lebih bersedia menjelang tarikh pelaksanaan cukai itu mulai 1 April ini

Wednesday, March 11, 2015

WWE WWF News John Cena was involved in a three-car accident in Philadelphia Monday morning


WWE WWF News John Cena was involved in a three-car accident in Philadelphia Monday morning?



A week ago, I noticed that an unusual number of people had come to The News Wheel looking for news regarding WWE Superstar John Cena’s purported demise in a car accident. I then wrote a post refuting that particular rumor, even going so far as to include a Vine from that very same morning of Cena squatting just a stupid amount of weight (and with a full range of motion, no less).

sumber: thenewswheel.comupdate-john-cena-is-still-alive