Google+ Followers

FOLLOW LAH YUP MMBR2 YG FOLLOW AQ NI...

Monday, November 18, 2013

Kisah benar seram villa nabila 23 orang hilang 7 selamat


GAMBAR TERKINI PAGI INI SEBELUM PERGI KETEMPAT KERJA DISINI ATAU DI ENTRY TERBARU

Terkini ! Remaja Hilang Di Villa Nabila Ditemui - Remaja, Izzat Izzudin Husin dilaporkan hilang Sabtu lalu telah ditemui di Flat Desa Mutiara, Johor Bahru, Johor, selepas tengah malam tadi.

Pada ketika entri ini ditulis Izzat dan 2 rakan, lelaki dan perempuan sedang dirakamkan kenyataan di Balai Polis Bandar Dato On. Saya bersama wartawan, Zulhazri Abu Bakar berada di luar balai. Tiada media lain bersama kami.

Maklumat disalurkan kepada kami oleh sumber berkredibiliti. Sidang akhbar akan diadakan oleh Ketua Polis Johor.

sumber : mazidul

♡♡Blog rakan lirik lagu macam cantik jer. disini♡♡

UPDATED 18/11/2013

sumber lain dari kisah ini yang mengatakan berita ini palsu  (KLIK DISINI)

Lebih kurang jam 3.30 pg tadi 18 Nov 2013, sekali lagi misteri banglo villa nabila menghemparkan malaysia khususnya rakyat johor dgn kehilangan 23 orang dan 7 orang sempat melarikan diri. 

Sumber lain pulak mengatakn 30 hilang. Dan mereka mengadakan private party. Atau hanya guraun saja? Mby 7orang yg melaporkan itu saja saja nak test polis. Takkan ramai sangat berani masuk villa nabila yang terbukti masih misteri. Kita tunggu kisah selanjutnya nanti.
 










Untuk memastikan anda tidak ketinggalan citer terbaru sila like page kutooobamboo (KLIK DISINI) atau followr blog ini.

PIC TERBARU....

ANTARA BUDAK-BUDAK YANG TERLIBAT 


YANG MASIH HILANG SUMBER tengoktvonline



KISAH SEBENAR RUMAH VILLA NABILA KLIK DISINI

Akhir nya berita yang dikatakan benar ini dinafikan oleh Polis yang mengatakan..... lihat video.
http://youtu.be/6QRyqd45e_U


33 comments:

  1. group bdk2 ni da msok Star 5Nov hr tu. pastu dorg kate nk repeat balik tp dtg mlm. nk tgk luck kateny.
    skang suda buat mslh..1msia keco psl ini bende.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yer ker.. ni mesti cikgu akan di pertikaikan. tgok sje lah. budak2 tu yang salah sbnrnya

      Delete
  2. So kalau betul... Mana 30 gambar orang yang masuk rumah tu?

    ReplyDelete
  3. rumos je kot 30 org tuh,,ntah 3 org je

    ReplyDelete
  4. Kalau x menyusahkn org x boleh kew? Yg rajin sgt dok msuk 2 pahal.

    ReplyDelete
  5. bodo takde kerja punya budak budak . bajet bajet berani je ,
    sah sah kepala tetek semuanya .

    ReplyDelete
  6. dh mcm highland tower je.....

    ReplyDelete
  7. ley taw x pe sejarah villa nabila ne???xphm la..

    ReplyDelete
  8. malaysia da nak jadi macam indon ker? percaya mende ni,,nak buat liputan bagai..test itu ini,,,come on la...indon tu kotor.jangan duk ikut,,,dorang mmg karut mengarut dr azali lg.

    ReplyDelete
  9. Tak sangka kawan pama aku yang hilang.Seriously,aku memang tak percaya.

    ReplyDelete
  10. kena sorok dengan hantu tetek ! HAHAHAHAHA

    ReplyDelete
  11. Huhu.sedap nama.VILA NABILA.apesal diorang x roboh je vila2 tu.bahya sunggh

    ReplyDelete
  12. patutnya yg ilang ialah pukimak yg tulis blog bodoh lagi bangsat ni. puii

    ReplyDelete
  13. lepas ini buat wayang....untung giler2...semua ini karut lah...jgn jadikan malaysia macam amerika atau indon

    ReplyDelete
  14. yg masuk tu cmpur laki pmpuan..mendtgkn fitnah...maksiat...kluar2 dr rumah tu buat crita mcm2..bkn nk tuduh...zaman skrang bdk2 da pndai nk cover salah dorng.....zaman internet....zaman tanpa sempadan...

    ReplyDelete
  15. main petak umpet kali

    ReplyDelete
  16. Tipulah...org dia sedap2 tidi kat umah member..siap mkn kfc lg taw..nie mcm cerita pun ada ka?pegilah..

    ReplyDelete
  17. Tipulah...org dia sedap2 tidi kat umah member..siap mkn kfc lg taw..nie mcm cerita pun ada ka?pegilah..

    ReplyDelete
  18. Tipulah...org dia sedap2 tidi kat umah member..siap mkn kfc lg taw..nie mcm cerita pun ada ka?pegilah..

    ReplyDelete
  19. mesti kat situ ade roti prisa vanila kan

    ReplyDelete
  20. mesti ade pkok vanila kat situ kan kan kan

    ReplyDelete
  21. mesti kat situ ade roti prisa vanila kan

    ReplyDelete

SALAM SEJAHTERA KOMEN DAN JANGAN LUPA FOLLOW BLOG INI DAN LIKE KUTOOOBAMBOO YER